Nails

Bra bilder det blev...not.
Jag är i alla fall supernöjd. Färgen är helt perfekt ljusrosa med lite pärlemoskimmer i, det ser verkligen superfräscht ut!
 
 
Detta är alltså shellac / permanent nagellack som ska hålla i upp till fyra veckor, men jag har återbesök om tre så att jag hinner få fina naglar till midsommar!
 
Gjorde mina hos superproffsiga Linda och det kostade 450kr. 
 

TGIF

Underbara, underbara fredag, som jag har längtat efter dig!
Hoppas på en helg med massa härlig väder, imorgon ska Lukas springa maraton så det ska bli spännande att se. På söndag ska vi förhoppningsvis äta middag och gå på bio på Rigoletto. Hoppas att Lukas inte är allt för mör i kroppen...
 
 
Idag har jag haft på mig jeans från HM, linne från VeroModa, kavaj från Prmark, halsband från New Look, skor från Primark och väska från MK. 
 
Ni får se bättre bilder på min nygjorda naglar sen!
Puss

Honey Bronze

Dagens önskemål är denna bronzing olja från The Body Shop!
Har förövrigt haft en fullspäckad dag. Direkt efter jobbet så fixade jag mina ngalar (så nöjd, ni får se imorgon!), sen åkte jag hem och satt barnvakt till min lillebror Jack, två och ett halv år. Han är seriöst världens bästa unge!
 
Nu är jag helt slut och ska mysa med Lukis ♥

Leverans

Idag hämtade jag ut detta paket från Bodystore, innehållandes en massa nyttiga godsaker!
 
Köpte proteinpulver med kokossmak till mig och mintchoklad till Lukas. Sen blev det även lite low-carb pasta, kalorifria nudlar (ser superläskiga ut, men ska bli kul att prova!) och en äpple och mullbärsgröt. Lite proteinbars blev det också, samt kokoschips. 
 
Nu blir det en PW runt Årstaviken.
 
 

Dagens inspo...

..står Anja Rubik för.
Såg denna bild för ett tag sedan och föll pladask! Rycker att det är så himla snyggt att leka lite med proportionerna och ex matcha ett par shorts med en längre överdel.
 
 
Vad tycker ni?
 

Pink&White

Idag gick jag klädd i vita jeans från Bikbok, ny tröja från New Yorker, kavaj från H&M, väska från Michael Kors och skor från Primark i London. 
 
 
Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna så det får bli en tidig kväll.
Ciao bellas! ♥

One mile

Kom just hem efter en långpromenad längst Årstaviken med Lukas. Har gjort mina 70 squats också, så nu känns det ordentligt i låren!
Håller på och slänger ihop en omelett as we speak så jag måste ta hand om den nu innan den bränns!
Hörs! 

New In

Skrev ju för inte alls länge sen om dessa toppar från Odd Molly, så jag blev väldigt glad när jag sprang på ett par budget-varianter på New Yorker.
Den rosa långärmade kostar 139kr och den vita kortärmade kostar 99kr.
 
De sitter helt perfekt på, invigde den rosa idag och fick massa komplimanger från mina fina kollegor.
 

Monday

Och så var det måndag igen... Varför går helgen alltid så fort?!
Jag och Lukas har i alla fall precis vart och storhandlat en massa nyttigheter. Vi kom på det där med beach 2013 lite sent, hehe. Hur som helst så älskar jag känslan när kyl och frys är proppad med saker.
 
Så här såg jag ut idag också:
Jeans från Levi´s, Tröja från Kappahl, Väska från Michael Kors, Skor från Primark.
 

Like a star

Hittade den tröja inne på Kappahl. Har inte vart inne i den affären på säkert fyra år, men blev förvånad över hur mycket fint de hade, verkligen underskattad affär!
 
Gillar verkligen den enkla modellen och den stora stjärnan baktill. Inviger nog redan imorgon, så ni får se den på då. ♥
 
 

Lyx vs Budget

Sugen på Odd Mollys fina sparkling remix blouse, men inte villig att lägga ned 1000 spänn? Gå till Kappahl, just nu kan man få blusarna nedan för 250kr. Jag tycker att de redan är väldigt lika men vill göra de ännu mer identiska så kan man alltid köpa ett sidenband och sy fast själv. Kostar inte mer än en femtio-lapp. 
 
Själv är jag väldigt sugen på den rosa!

Basics

Tycker att dessa enkla toppa från Odd Molly är väldigt söta, dock lite väl pricy. 
Om jag fick välja så skulle jag helst vilja ha den ljusrosa t-shirten, eller den mörkt rosa / röda långärmade. Båda skulle bli så fina till vita jeans och enkla smycken!
 
 
Kanske kan vara värt att investera i fina bastoppar?
 

Keep calm and go shopping

Kan verkligen inte släppa denna klänning, men tyvärr var den slut i Small i alla butiker inne i Stockholm C, så idag tänker jag bege mig till Nacka Forum! *Obsessed*
 
 
Sen tänker jag skynd mig hem och hoppas på att det fina vädret stannar kvar tills ikväll!

Friday

Löningsfredag och proppat med folk i stan, men jag fick med mig lite fint hem i alla fall. Visar imorgon!
Nu ska jag och Lukas ta fredag med film och mys ♥
 
 
Trevlig fredag!
Puss

Challenge

Hittade denna challenge på Yvonnes blogg. Är ni med oss?
 
På lördag tänker jag dra igång, nu jäklar ska jag få ett snyggt ass!
 
För övrigt ska jag och min kärlek strax på bio och se Fast and Furious, så vi hör nog inte något mer idag. 
 

Shellac

Imorgon ska jag ringa och boka nageltid. Tänkte köra på Shellac hos Linda som mina kollegor har gått till och pratat så gott om! Kenza gör också sina naglar hos Linda. Riktigt fräscht med vita naglar, tror nog att jag också ska köra på det!
Bilder från Kenza
 
 
Det ska bli så skönt att få fina naglar igen!
 

In love

Såg den här klänningen hos Frida och blev helt kär, vilket är ganska märkligt eftersom den inte är alls min stil. Men jag känner bara ett sånt galet ha-begär så denna klänning blir det första som jag kommer lägga den efterlängtade lönen på.  
Zara 559kr
 
Testade storlek XS som satt som en smäck men jag är lite rädd att jag inte kommer kunna sitta ner i den. S var slut på drottninggatan men jag hoppas att den finns i Sturegallerian eller på Hamngatan!
 

How to match

Något som jag känner nästan är ett måste nu i vår och sommar är den svarta långkjolen som går att variera i oändlighet och både klä upp och ned. Just denna kjol kommer från Mango och kostar 299kr men man kan hitta svarta långkjolar i stort sett överallt!
 
På dagtid matchar jag gärna med en enkel t-shirt, converse, jeansjacka och så kanske en hatt på det. På kvällen skulle jag istället satsa på en snygg bustier, klackar och guldiga accesoarer. 
Plagg och accesoarer i detta kollage kommer från H&M, Coverse, Marc Jacobs, Mango, Nelly, Zara, Vila och Michael Kors 
 
Hur skulle ni matcha?
 

Run bitch run

Har precis kommit hem från en löptur / powerwalk. Det gick så jäkla bra i början och det kändes som att jag skulle kunna springa en mil utan problem så jag tog ut mig lite väl hårt i mördar-uppförsbacken och efter det dog mina ben mer eller mindre... Så det var bara att börja knata! 
 
 
Är nöjd att jag tog mig ut i alla fall, trots det mindre lockande vädret (det regnar i Stockholm)
 
Nu står min Lukas och lagar mat. Fetaost-biffar med tzatsiki och ris står på menyn. Luktar underbart!
 

Monroe

Blir alltid lika förälskad i alla fina klänningar och tunikor inne på Monroe (i Sturegallerian). 
Jag menar, hur underbara är inte dessa?
 
Dessutom gör de även jättefina accesoarer. Funderar på att köpa Chanel-lookien när lönen kommer. Den kostar ungefär 1800kr vilket jag tycker är lite för dyrt.. Men jag har letat efter den beige quiltad väska så länge nu!
 

Hope

Har glömt bort att visa upp dessa superfina halsband som jag köpte på Bikbok för ett tag sedan.
Gillar verkligen att ha dem och ett tredje halsband tillsammans!
 
Jag kommer inte ihåg exakta priserna, men runt 40-50kr styck!
 
 

Träna med stil

Har äntligen kommit igång med träningen igen! Var precis ute och sprang totalt 5 km och sen besökte jag även Eriksdals utegym. Tummen upp från mig! Skönt att träna ute (även om det kan vara lite jobbigt när man är pollenallergiker). 
 
Hur som helst så är jag sugen på att uppdatera min tränings-garerob. Som ni märker så är det rosa, rosa och rosa som gäller när jag tränar, haha.
 
Plagg från H&M, Gina Tricot och Stadium.
 
 

Ett stycke outfit

Outfit från i fredags. T-shirt från H&M, byxor från H&M, skärp från New Look, Väska från Michal Kors och skor från Forever21.
 
 
Har för övrigt haft en härlig helg hemma hos min barndomskompis Sara ute på landet! 
Och så är jag glad att Danmark vann eurovison, bästa låten, yey!
 

How to match

Såg att det var fler än jag som gillade halsbandet från HM i inlägget nedan. Jag skulle matcha på detta sätt:
Linne från Estradeur, shorts från BikBok, Väska och skor från Zara.
 
En enkel outfit med halsbandet som det färgglada utropstecknet!
 
För övrigt tänker jag ta lite helgledigt från bloggen nu, så vi hörs sen! ♥

Spell

Gillar verkligen dessa bilder från Spell / KyssJohanna. Riktigt härlig känsla i dem! 
 
 
Föll extra mycket för denna BH, så himla fin! Annars är ju deras fransväskor också to die for.
 

News

H&M har släppt några godbitar i webshoppen idag. Jag föll lite extra för den vita t-shirten med flätade detaljer och halsbandet som skulle bli supersnyggt till ett par enkla jeansshorts och vitt ett vitt linne. 
 
 
Hittar ni något ni gillar?
 

Today`s

Har haft en ganska bra torsdag. Åt ute och satt och solade med AC och Silvia i en timme på lunchen, så härligt!
 
Idag har jag på mig en blus från Zara, halsband från Bikbok och River Island, jeans från Cubus, skor från London / Primark och min älskade MK-väska.
 
 

Give me

Är helt förälskad i dessa linnen från Estradeur / Nelly. Vill helst ha den ljusgula men den är slut i min storlek... Den vita är ju också fin men det känns som att det redan finns så mycket vitt i min garderob. Får helt enkelt hålla tummarna för att den ljusgula kommer in igen!
 
 
Kostar 299kr.
 
You like?
 

One of those days

Idag har jag haft maximal otur när det gäller min klädsel. Det första jag gör på morgonen är att dra sönder byxorna i ena skärphållaren (eller vad det nu heter...), tack och lov så syns det inte. På vägen hem från jobbet så råkade jag slita av ena bandet baktill på ena skon, men det går nog att fixa!
Klantig, or what?!
 
 
Jag hade i alla fall på min en jacka från Vero Moda, tröja från Benneton, halsband från Bikbok, jeans från Zara och skor från London / Primark. 
 

This or that

Provade dessa två shorts på BikBok idag. Kan verkligen inte välja vilka jag vill ha helst. De första paret är ju lite mer speciella men å andra sidan skulle jag behöva ett par bra och lättmatchade bas-shorts som det andra paret.
 
 
Vad tycker ni? Nummer ett eller nummer två?
 

Leo

Detta hade jag på mig idag. Älskar byxorna men tyvärr sitter det så fruktansvärt tajt i midjan så jag har gått omkring med byxorna uppknäppta halva dag på jobbet, haha..
 
Jacka från Ellos, Blus från BikBok, Byxor från Lindex, Skor från Skopunkten, Halsband från New Look, Väska från Michael Kors.
 
Hoppas ni får en skön tisdagskväll raringar!
 
 

On my (luxury) wishlist

Dessa tre saker suktar jag lite extra efter just nu!
 
 
När skatteåterbärgningen kommer blir det antingen en klocka eller en Louis Vuitton väska. Planerar att köpa min här då jag tycker att den är mycket snyggare som vintage än som ny. Måste bara vänta tills de får in ett bra exemplar!
 
 

New In

Är lite förälskad i denna blus som jag köpte på Bikbok för någon vecka sen. Liknar denna Hunkydory-blus som jag tyvärr inte fick tag i.
 
Tror att den kostade 399kr och kommer som sagt från Bikbok. 
 
Ni får se hela outfiten senare! 
 

Hello there

Sitter på jobbet, men tänkte bara kika in och säga hej! Har köpt en jättefin blus från BikBok som man ser lite av på bilden nedan, ni får se bättre bilder sen!


För övrigt så har vi en regning dag i Stockholm idag. Så himla trist men tydligen ska det bli bättre till helgen igen så det håller vi tummarna för!

Simple

Gillar dessa enkla men fina halsband med budskap från Kyssjohanna/Dogeared.
Dessa är alla i silver men med ett guldöverdrag och kostar runt 500-600kr.
 
 
När det kommer till smycken så gillar jag antingen less is more eller more is more. Skulle i alla fall inte säga nej till I ♥ you! hjärtat (hintar lite diskret till pojkvännen). 
 
God Natt på Er!
 

London Shopping: Part Five

Fyndade denna underbara bikini på Primark för ca 100kr. Den är helt fantastisk (bilderna gör inte färgerna rättvisa) och den sitter som en smäck. 
 
 
Nu vill jag ha sommar, sol och semester!
 

Dagens godbit...

...är dessa skor från Zara som är ännu snyggare i verkligheten!
Ska försöka haffa dessa i veckan.
 
 
Kostar 399kr och finns även i blått och korall.
 

Inspiration

Varje söndag brukar jag försöka kolla igenom mina insprations-mappar på datorn för att få lite klädesmässiga idéer för kommande vecka. Är jag riktigt ambitiös så brukar jag även lägga ut outfits, men det har jag inte hunnit med idag.
 
Fastande dock lite extra för alla bilder nedan, så jag lär copy-paste några av dessa outfits denna vecka!
 
Hur brukar ni göra för att finna inspiration? 
 

Denim

Sprang på bilden till höger på Angelica Blick på tumblr och det slog mig hur snyggt det är med en lite längre jeanskjol. Jag har en kortare variant som jag verkligen gillar nu på våren och somaren men är verkligen sugen på att haffa en längre variant nu!
 
Dessa är från Zara och Lindex och jag skulle matcha ungefär som på bilderna ovan med en vit skjorta och ett par högklackade skor. 
 
Vad tycker ni?
 
 

Yesterday

Tre bilder från min mysiga gårdag! I dag går i samma tecken, vi ska strax ut och äta en sen lunch nere på torget. Jag älskar Årsta ♥
 
Bild ett: mumsig middag! Bild två: testade på denna Loka, ingen hit enligt mig men ska ändå våga mig på de andra två smakerna. Bild tre: min romantiska pojkvän klottrade lite medan han grillade!
 
Hoppas ni har en härlig söndag!

Sunny days

Dagens planer är att först inviga lilla grillen och sen blir det ett biobesök. Jäklar vad gott det ska bli med grillat, köttet ligger redan och marineras och till det blir det halloumi, sötpotatis-klyftor, sallad och lite bea. Mums!
 
Efter det blir det Iron Man 3 på Söder. Om vädret fortfarande tillåter kanske vi promenerar in. En mysig lördag helt enkelt!
 
 

På inköpslistan

Något som står på min inköpslista i vår är slitna jeansshorts med fina detaljer.
Tycker att de från One Teaspoon är så himla snygga, men kanske lite väl korta för min smak. Tycker inte om när halva rumpan hänger ut, haha. Annars har BikBok massa snyggt har jag sett!
 
 
Bilder från tumblr, bubbleroom, bikbok och nelly. 
 
Nu blir det lunch och filmmys!
 

One day baby we'll be old

Fortfarande lite sommarvärme i luften, jag njuter fullt ut!
Har spenderat dagen iklädd en tröja från H&M, jeans från Levi´s, Jacka från VeroModa, skärp från New Look, väska från Michael Kors och ballerinas från Skopunkten.
 
Trevlig fredag på er!
 

Bikini-times

Riktigt sommarväder har det bjudits på i ett par dagar (lite sämre idag dock) och då kommer alltid suget efter en ny bikini. Tycker att H&M brukar ha fina och prisvärda bikinikollektioner.
 
Och inte blir det sämre när man har en av världens vackarste kvinnor som modell; Beyonce!
 
Jag hittade en jättefin bikini i London som jag ska visa upp så fort tillfälle ges. 
 
Hörs lite senare! 
 

Njut

Passar på att njuta av ledigheten och det vackra vädret. 
Vaknade ganska tidigt och fixade fukost-pickinick åt en bakfull pojkvän. Har legat ute ända tills nu, tänkte fixa något att äta och sen ge mig ut på en en promenad runt Årstaviken. 
 
 
Ikväll ska jag och Lukas först hem till en kompis och kolla på fotboll (jippie..) och sen ska vi hem till Lukas föräldrar och grilla! 
 

Dr Denim på Members

Imorgon klockan 12.00 drar memers igång en Dr Denim kampanj. 
Jag hoppas på att kunna fynda ett par vita och kanske även ett par rosa!
 
 
Vill du också fynda Dr Denim med 58% rabatt så får ni gärna kommentera detta inlägg så skickar jag en länk (både du och jag får då 50kr extra). Kom ihåg att skicka med din e-post adress bara!
 
Nu ska jag njuta av att kunna vara uppe sent. Ledigt imorgon, wihooo! 
 

The sun is shining

Härligt väder = dåligt bloggande.
Ja, man måste ju passa på att njuta medans man kan!
 
Idag har jag på mig bootcut jeans från H&M, blus från Odd Molly, pälsväst från Vila, väska från Longchamp, skor från Forever21 och halsband från River Island.
 
Nu ska jag försöka lösa det eviga problemet..vad ska man äta till middag? ;)
 

Glossybox

Hämtade precis ut denna månads Glossybox! 
Lika roligt varje gång, som en liten mini-julafton varje månad.
 
 
I denna box fick man en inpackning från Maria Nila (ser verkligen fram emot att testa den), en ögonskuggspalett från Färg, en punktbehandling från Vichy, en ronzing spray från Tancan, en bodywash från Balance me.
 
Har inte hunnit testa något, men so far so good som man säger!
Ser mest fram emot att testa hårinpackningen och bronzing sprayen. 
 
Prenumererar ni på Glossybox?
 
 

Sneakpeak

Får se om jag hinner bjuda på hela dagens sen. Stohandling och städning står på schemat idag. Nackdelen med att bli vuxen... Förutom storhandligen då, för det tycker jag är rätt kul!
 
 
Invigde min långkjol idag. Like it a lot! Matchade med vit t-shirt från H&M och diverse smycken.
Så härligt att kunna gå "barbent" igen.
 
 

Recension: theBalm Betty-Lou Manizer

Klickade ju hem detta solpuder för ett tag sedan. 
Och vad tycker jag då? Dessvärre är jag fortfarande lite för blek för att det ska fungera bra på mig, men så fort jag har fått lite färg kommer denna bli en favorit! 
 
För det första, hur söt är inte förpackningen (sånt är viktigt, ja).
 
Själva solpudret i sig är skimrande och ger en väldigt fin glow till huden. 
Något som jag verkligen gillar med denna produkt är att den smälter ihop så fint med huden, även om den blir lite för mörk på mig just nu. 
 
Har även använt denna som ögonskugga vilket också fungerar bra. Man behöver bara ta ytterst lite åt gången då denna produkt är väldigt välpigmenterat. Med andra ord kommer denna dosa räcka en evighet!
 
Allt som allt, en fantastisk produkt till sommaren, men inget för den som inte tycker om skimmer. 
 
Jag beställde mitt från Eleven
 

En suddig dagens

Idag mådde min kamera inte så bra så det blir suddiga iPhone bilder på dagens. Jaja..
Har hur som helst på mig en blus från Primark/London, jeans från Bikbok, Skinnjacka från Ellos, sjal från London, väska från Michael Kors samt skor från Primark/London.
 
 
Har haft en ganska stressig dag, plus att jag inte är 100% frisk ännu så huvudvärken just nu är inte kul... Ska vila en stund och sen laga grym pasta med räkor och kräftstjärtar! 
 

Topp fem: Gina Tricot

Just nu är jag lite extra sugen på dessa plagg från Gina Tricot. 
Är på jakt efter att par snygga "boyfriend"-jeans och dessa från Gina se ut att uppfylla alla krav!
 
Samtliga plagg finns att klicka hem här
 
Nittar ni något som ni gillar?
 

Dagens önskemål...

...är denna fina klänning från Anine Bing. Helst den ljusrosa, tack!
 
 
Om du har några tusenlappar över så kan du klicka hem den till mig här ;)
 
 

Yesterday

Hade en riktigt härlig dag igår. Började med en middag på en italiensk restaurang med Lukas familj, och sen drog vi vidare till Friends Arene och Bruce Springsteen. Det här var min andra Bruce-konsert och jag måste bara säga att det är helt fantastiskt att se. Är uppväxt med en pappa som har spelat Sprigsteen låter i tid och otid så lite hjärvtvättad har jag nog allt blivit ;)
Innan konserten, halsbandet kommer från River Island / London.
 

did you give the world some love today

Såg att en av mina favoritbloggerskor, Frida, skrev om mig idag. Verkligen jättekul! Och det fick mig att tänka på hur otroligt lätt det är att göra någon glad och att man borde försöka göra något litet för någon annan varje dag. Jag är medveten att jag låter som världens klyschigaste person just nu, men men... That´s just me!
 
 
Är dessutom på bättringsvägen och ikväll blir det Springsteen. Går ju inte att ogilla denna lördag ♥
 
 
 

London Shopping: Part Four

Lite accesoarer blev det också. Jag är extra nöjd med det flätade guldskärpet som sitter sjukt bra i midjan.
Gillar verkligen sjalarna också som kommer från Primark. Bältet är från New Look och halsbandet från River Island, om jag inte tar fel.
 
 
London är verkligen en grym shopping-stad!
 

Filmtips

Måste bara tipsa om en film som jag just såg, Pitch Perfect. Perfekt film att kolla på när man är sjuk, haha. Ganska så roande och "lätt" film. Sen är jag ju lite töntigt nog en sucker för sjung-och-dans filmer som utspelar sig i high-school / collage miljö. Typ Glee, alla Bring It On filmer osv..
 
 
Aja, hur som helst.Känner du för att ha lite kul, kolla på denna!
 

Friday Inspo

God Morgon Sweeties!
 
Jag är fortfarande sjuk och trött som bara den. Försöker sova och vila så mycket som det bara går. Måste ju vara frisk tills imorgon. 
 
Bjuder på lite fredagsinspo till er som kommer gå utanför dörren idag!
 
 
 
 

Färg på benen

Något som jag tycker är riktigt snyggt till våren är färgade jeans. Har ett par mintgröna från Zara och ett par vita från Bikbok som jag mer eller mindre bodde i förra året. Är dock sugen på ett par ljust rosa också!
 
Hittade en hel del snyggt på Nelly;
 
Vad tycker ni? Ska jag slå till på de ljusrosa från DrDenim?
 

London shopping: Part Three

Lite skor blev det allt också! Dessa är köpta på Primark och New Look och var pinsamt billiga. Jag brukar alltid köpa på mig ett par billiga ballerinas inför våren och sen använda sönder dem och slänga dem på hösten. Inte så miljövänligt kanske men men.. 
 
 
Tillbaka till skorna; Först har vi ett par enkla sandaler som jag tänker matcha till ljusa jeansshorts och någon fin vit blus. Nästa är ett par nude-färgade supersöta ballerinas med rosett som går att matcha till i stort sett allt. Sen har vi även ett par guldiga ballerinas som sitter perfekt på mina fötter, och sista men inte minst ett par svarta bas-ballerina.
 
Riktigt nöjd!
 

H&M News

Idag har H&M släppt lite nyheter på sin webbsida. Jag tänker klicka hem shortsen om jag inte hitter dem i butik.  Är även lite sugen på skorna!
 
 
För övrigt så är jag fortfarande sjuk. Har jobbat ungefär halva dagen hemmifrån, men nu ska jag sjunka ner i soffan och titta på världens bästa serie, Gery´s Anatomy. Håller tummarna att jag är frisk tills helgen för då är det Springsteen!
 
Hoppas ni får en härlig torsdag!
 

London shopping: Part Two

Det som jag är överlägset gladast för är denna (efterlängtade) väska från Michael Kors. Jag har letat efter den svarta med gulddetaljer huuuur länge som helst och till slut hittade jag den inne på Selfridges.
 
 
Modellen heter Hamilton Large Tote, och den gick på lite drygt 3000kr. 
 
Jag kan säga att jag var helt i extas inne på Selfridges, oh så mycket snyggt (och dyrt).
Blev så otroligt glad att jag äntligen hittade denna väska också. Enligt mig är den helt perfekt.Stor och klassisk modell utan att bli tråkig. 
 
You like?
 

So sick of being sick

Fan att jag aldrig lyckas vara frisk i mer än 1-2 månader åt gången. Aja, jag kurerar mig med bananpannkakor och har skickat iväg pojkvännen att köpa frukt och halstabletter åt mig. 
 
Så länge bjuder jag på en bild från helgen, då jag var lite fräschare än vad jag är nu. Ikväll får ni se min nya väska, den är helt underbar så stay tuned!
 
 
Pssst, glöm inte att deklarera, imorgon är sista dagen!
 

London shopping: Part One

Victoria´s Secret. Det kändes ungefär som att jag hade dött och kommit till himmelriket. Vi besökte det på Bond Street som var gigantiskt, fyra våningar om jag inte tar helt fel. 
Det är väldigt lätt att göra av med pengar i denna butik, kan jag meddela. Verkligen allt väcker sjuka ha-begär och vips står man där med 24 st olika trosor. 
 
Haha, nej men jag lyckades tygla mig själv ganska bra och kom bara ut med detta:
3 st bodymist (Mango Temptation, Pure Seduction och Coconut Passion). Dessa luktar helt fantastiskt gott. Tror att det var 3 för 30 pund, så runt 300kr för alla. 3 par trosor blev det också. Gillar verkligen alla tre!
 
Längtar redan tillbaka!