Flowers

Något som jag verkligen tycker gör mycket för min/vår lilla lägenhet är färska blommor. Dessvärre har jag inte kunnat ha det på nästan hela våren på grund av min dumma pollenallergi. Nu när björken har blommat klart är jag inte lika känslig längre så igår köpte jag med mig lite blommor hem!
Vasen är förresten ny. Är det inte fantastiskt fin? Köpte på H&M för 99kr.
 
Nu blir det taco-middag med jordgubbar och grädde till efterrätt! Ganska så hyfsad söndag :)
 
 

Bikini favs

Hittade en del godbitar på H&Ms rea. Är sugen på att klicka hem den vita bikinin och den vit-rosa!
Längtar till semster och sista minuten med min älskling! 
 
 

New In

Kom hem med denna kjol igår. Är jäkligt nöjd med den och tror att den kommer bli riktigt välanvänd. Till vardags kommer jag att mactha med en vit t-shirt och ett par vita tygskor. På kvällen kommer den bli grymt snygg med ett linne med smala axelband och höga klackar!
Finns på H&M och kostar 249kr. 

Lyxfrukost

Slog till på stort med bananpannkakor, hallon-kesella och jordgubbar med kokos och mandelflan på. Så jäkla gott!
 
Nu är jag riktigt mätt och redo att gå ut och möta denna dag♥

Ordered

Idag passade jag på att beställa hem lite grejer eftersom Eleven har 15% på allt (kod SOMMAR)!
Det blev bland annat en ny hårolja, från Amika. Har sedan tidigare testat klassikern Morrocan Oil, Macadmia Oil och Orofluido och av dessa föll Macadamias variant mig bäst i smaken.
Men det ska bli kul att testa en ny!
En plattång blev det också. Välbehövligt, för den jag har nu gör inte riktigt sitt jobb!
 
Trevlig fredag på er! Nu är det hemmagjord pizza och filmmys som gäller ♥
 

Freedom dress

Är på jakt efter en fin långklänning. Tycker att denna / dessa från Nelly är riktigt fina, speciellt den orangea. Förhoppningsvis får man en snygg bränna snart och då skulle den passa perfekt tillsammans med guldsmycken och sandaler.
Finns att köpa HÄR. 
Den vita är dessutom på rea, fyndvarning!
 

Flower pants

Hej finingar!
 
Vad tycker ni om mina nya byxor då? Fyndande dem på Zaras rea och är supernöjd. Här matchat med tröja från Forever21, bälte från H&M och skor från Zoe. 
Nu ska jag dö framför tvn ett tag och sen ta tag i disken!
Hörs ♥
 

Nail nails nails

Här kommer en bild på mina (relativt) nygjorda naglar. Det blev schellac igen eftersom att jag var så nöjd med det förra gången, satt som berget i tre veckor!
Härlig färg va?
Funderar på att köpa ett glitternaggellack och måla långfingrarna med det för att piffa upp det lite extra.
 
Jag gör mina naglar hos Linda, som är superduktig! 
 
 

Easy

Hoppsan, det råkade visst bli en liten bloggpaus.
Har spenderat en härlig helg ute på "landet" med massa god mat, trevligt sällskap och lite rosé.
Nu känns det ganska tungt att vara tillbaka på jobbet efter en liten mini-semester, längtar så otroligt mycket efter tre veckors ledighet!
 
Idag har jag för övrigt haft på mig denna Jumpsuit som är ett rea-fynd från Bikbok. Gillar den verkligen, mest för att den är så skönt. Matchade enkelt med ett par sandaler från London och ett tunt armband. 
Idag är det löning, så jag och Lukas (och miljoner andra stockholmare misstänker jag) ska åka och storhandla, sen ska jag visa mina nya naglar.
 
Over and out!
 
 

Midsommarpyssel

Hej på er!
 
Just nu är det fullt stå i köket inför midsommar. Vi kommer ha en rikitigt klassisk midsommar med ett par kompisar hemma i Lukas föräldras hus som vi får låna. Jag har gett mig på att göra denna tårta:
 
Tror att den heter pinocchiotårta eller britatårta? Ja, kärt barn har många namn!
Just nu står den inne i ugnen så jag håller tummarna att den blir bra. 
 
Trevlig midsommar på er!

Right now

Just nu befinner jag mig hos Linda och lägger nytt shellack. Är sugen på en riktigt härlig rosa färg denna gång! Och kanske en nagel i någon annan färg eller glitter som på bilderna nedanför.
Sä fräscht!
 
Det är exakt tre veckor sedan jag gjorde shellack för första gången och det har verkligen suttit som berget. En liten flisa har dock gått upp på tummen (jag monterade Ikea-möbler, så det har ju sin förklaring).
 
 

Eyecandy

Dagens vill-ha begär står lätt denna kjol för. Hur snygg som helst! Skulle matcha med en vit slapp t-shirt och ett par heels.
559 kr från Zara
 
 

Jun. 19, 2013

Hej sötisar!

Dessvärre blir det inte så mycket bloggande denna vecka på grund av lite olika saker som vi inte behöver gå in på här och nu. Känns verkligen skönt att det är halvdag imorgon och helt ledig på fredag!

Puss

 

Glossybox Maj

Här ser ni innehållet i månadens Glossybox. Är lite besviken faktiskt, det enda som ska bli kul att prova är WEN och nagellacket som har en superhärlig färg!
 
 
Min box innhehöll:
♥ Parfym och deodorant från Puma
♥ Solskydd från Hawaiian Tropic
♥Tvål från Dr.Bronner
♥Nagellack från Color Club
♥ Allt i allo för håret från WEN
♥Energidryck från Femme Boost 
 
Är du sugen på att prenumerera på Glossybox?
Gå in HÄR och läs mer!
 

Ivy Revel

Vad tycker ni om Kenzas nylanserade märke Ivy Revel?
 
 
Själv är jag lite kluven. Å ena sidan så tycker jag att kläderna är superfina och jag skulle absolut kunna klä mig i varenda plagg, men å andra sida så är jag lite fundersam över målgruppen och tanken bakom kollektionen. Jag har egentligen inga problem med priserna om det inte var så att man kan hitta i stort sett likadana plagg på Gina, Bikbok, H&M osv till ett billigare pris... Varför ska man då köpa Ivy Revels plagg? Är de i extra bra kvallité? Är de tillverkade på ett "rättvist" sätt? Jag tror helt enkelt att Ivy Revel måste utmärka sig från mängden och nischa sig lite mer!
 
Annars tycker jag att det är grymt att Kenza satsar på det hon älskar och hon lär sig säkert med tiden (inte för att jag är någon expert men men..)
 
 

Tattoos

Idag är jag hemma och sjuk. Jösses vad det är synd om mig när jag är sjuk..haha..'
Fördriver i alla fall tiden med att kolla på tatuerings-inspiration. Har hur länge som helst drömt om en fjäder på revbenet men det är något som stoppar mig hela tiden. Men, i år ska det bli av!
Detta gillar jag, små nätta och svart-vita tatueringar.
 

White and gold

Detta fick följa med hem från BikBoks rea. En vit peplum topp (har letat som en tok efter en topp i denna stil men inte hittat någon som passar min kroppsform) och ett guldigt halsband.
Betalade runt 130 kr för toppen och 60 kr för halsbandet. 
 
Nu ska jag försöka kurera mig mot förklylningen som jag känner är på väg och sen ska jag till tvättstugan! 

Midsummer

Till midsommar så känns det ju ganska givet med blommiga / mönstrade klänningar. Jag har plockat ihop några av mina favoriter här:
Nr1 från Zara, Nr2 från Bikbok, Nr3 från Mango, Nr4 från Nelly, Nr5 från Nelly, Nr6 från Mango, Nr7 från Zara, Nr8 från Nelly. 
 
Mina midrommar planer är fortfarande lite oklara men det lutar åt att vi kommer låna Lukas föräldrars hus och ha över lite folk där. Själv funderar jag på att ha på mig denna klänning! Och en regnjacka, haha...
 

Shoelove

Senaste inköpen till min skogarderob är dessa heels. De översta är seriöst de skönaste klackarna som jag någonsin ägt (de slår till och med mina Jeffrey Campbell). De blir dina för ca 600kr och finns att köpa på Zoe.
 
De nedre klackarna kommer från Zara och är inte lika sköna dessvärre. Men men, vill man vara fin får man lida pin! Älskar den enkla modellen och guldiga klacken. Kostar ca 400kr och finns att köpa i webbsoppen
 
 
Åh, vad det är kul med skor ♥

Today

Idag har jag och Lukas skruvat Ikea möbler och fixat i lägenheten mest hela dagen. Jobbigt men värt det! Lägenheten är så himla fin nu, bara ett par småsaker som ska fixas och en vägg som ska målas om. Tänkte ta lite bilder och visa så fort allt är klart!
 
Bjuder på lite härliga bilder från en massa olika tumblr-konton, så länge. 
 
Kika in senare för då kommer det upp bilder på lite shoppingfynd som jag inte har hunnit visa ännu!
 

Mango lookbook

Hittade dessa bilder hos Therese. Älskar verkligen stylingen och känslan i dem! På senaste tid har Mango faktiskt blivit en av mina favoritaffärer.
 
You like?
 

Favs

Bikbok har just nu grym sommarrea med en massa snyggt. Här kommer ett litet utplock av mina favoriter. Byxdressen var toksnygg på så den fick faktiskt följa med mig hem, tillsammans med en tröja och ett halsband. Show you later!
 
 
Nu är det läggdags! Sweet dreams ♥
 

Pretty things

Håller på att uppdatera min smyckessamling. Är så trött på alla gamla halvtrasiga halsband som jag har liggandes, vill ha nya och fina! Senast in i samlingen är dessa från H&M;
129kr respektive 149kr.
 
Är extra kär i det färgglada.Snacka om ett fort och ekelt sätt att piffa upp en outfit!

Summerburst

I helgen är det summerburst i Stockholm. Själv ska jag inte gå (även om jag gärna vill), men för er som ska det, här kommer lite inspo:
 
 Bilder från Stureplan.
 
Sjukt mycket välklädda tjejer! Dessvärre verkar det som att vädret blir sisådär i år men jag håller tummarna för att det blir sol. Ja, har någon en extra biljett så är ni välkomna att ge den till mig, tack! 
 
 
 

Transparent

Vad tycker ni om trenden med genomskinliga väskor? 
 
Jag tycker att det kan vara ganska snyggt så länge man "stylar" innehållet i sin väska, inte speciellt praktiskt alltså. Den längst nere till vänster (från Chicy) blev jag dock lite sugen på!
Bilder från Kenzas, Google och Chicy (där du kan köpa väskorna längst ned).
 
Nu blir det middag!
 
 

Tips: ISSUE 1.3

Läste i denna blogg att Nelly just nu har upp till 50% på en massa fina plagg från ISSUE 1.3. Väldigt bra tycker jag! Satte ihop en outfit av endast plagg från Issue, skulle inte tacka nej till att gå omkring så här i sommar:
 
 
 
Funderar på att klicka hem väskan, denna tröja och den här fina klänningen
Kliar i shoppingfingrarna! 
 

Isabel Marant for H&M

Gissa om jag blev glad när jag fick H&Ms nyhetsbrev med information om vem gästdesignern till hösten är, nämligen ingen mindre än Isabel Marant. Läs mer här!
 
Tycker att hon skapar helt fantastiska kreationer. Hoppas på att kollektionen går i denna stil:
Så. Snyggt.
 
Vad tror ni? Blev ni lika glada som mig? ;)

Blommigt

Kofta från HunkyDory, blommig klänning från Bershka, väska från Longchamp, skor från Zoe.
 
Skorna är nya, är helt förälskad i dem. Skönaste klackarna jag har ägt också, tillsammans med mina Jeffrey Campbells då. Ska försöka få till bättre bilder sen!
 
Nu blir det varma mackor till middag, så barnsligt gott :)
 

summerfresh

Älskar denna look nu till sommaren. Fräscht solbrun hy, markerade ögon, naturligt rosa läppar och såna där perfekta beach-lockar som jag aldrig får till. 
Halsbandet är också helt fantastiskt, är ute efter ett liknande så ser ni något - hojta till!
 
Nu är jag helt slut efter en lång dag på jobbet och städning av lägenheten. Hoppas på att få vakna upp till en klarblå himmel imorgon så att jag kan hoppa i gympaskorna och gå till jobbet! 
 

To die for

Är sugen på en bikini från To Die For, tycker dock att de är lite väl dyra. 459kr får man betala för båda delarna.
 
 
Helst vill jag ha den vita eller den rosa-vita. Hmm, tåls att tänka på!
 
Nu blir den Games of Thrones marathon här ♥
 

10th of June

Snart har halva juni gått, jisses vad tiden får fort. Sitter i alla fall på jobbet men tänkte kika in här och visa mina nya armband från Ur och Penn. Gillar att de är så enkla men ändå fina!
Kostade ungefär 20kr styck.
 
Nu är det back to work som gäller!

Dagens inspo

Hur fin ser inte denna outfit ut att vara då?
Perfekt slita jeanshorts, fantastiska skor och så lite gulrandigt och leopard på det! 
Blir väldigt sugen på att trasha ett par av mina shorts nu, kan jag säga!
 

Friday I`m in love

Lite nytt och fint från H&M. Mina favoriter är linnena med smala axelband, den mönstrade ballongkjolen och den svarta spetsklänningen. 
Hittar ni något ni gillar?
 
Har blivit lite dåligt med bloggandet på sisone. I blame the weather! Vill passa på att njuta så mycket av solen som det bara går (man vet ju inte hur mycket det kommer bli av den varan i sommar). Så fort vädret blir sämre så kommer bloggandet komma igång igen!
 

So Hot

Underbart vackert väder idag! Jag och Lukas har gått runt Årstaviken, stannat och spelat minigolf och ätit lyx-lunch på uteservering. Ikväll ska vi hem till Lukas föräldrar och grilla.
 
Något annat som också är hett är denna efterlängtade klänning som jag äntligen fått tag på.
Hur jäkla fin är den inte?
559kr från Zara
 
Nu ska det bakas rabarberpaj här!

Makeup Inspo

Jag önskar verkligen att jag var så här duktig på att sminka mig. Linda Hallberg är helt grym så gå in och kika på hennes blogg för en massa härlig make-up inspo. 
 
 
Love it, love it, love it!
 

London Shopping: Part Six

Har ju inte hunnit visa all shopping från London (trots att det var typ 1,5 månade sen jag kom hem). Dåligt av mig!
 
Här kommer i alla fall ett gäng toppar som är inköpta på River Island, Primark och Forever21.
Gillar verkligen allihopa!
 
Nu ska jag promenera till söder och köpa skor, visar er senare ♥

Dagens tips!

Just nu har Members en grym HunkyDory kampanj med 50% rabatt på massa fint!
Här ser ni mina tre favoriter: 
 
Vill ni bli medlemmar så är det bara att gå in på deras hemsida och ansöka eller kommentera detta inlägg (kom ihåg att skriva med mejlladress) så ordnar jag det direkt!
 
Puss
 

Peace

Den här söta skjortan fick följa med hem för några dagar sedan. Gillar verkligen den ljusrosa färgen och den snygga ryggen!
 
249kr på Gina Tricot
 
Kommer bli välanvänd i sommar, antingen till vita jeans eller ett par jeansshorts!
 

June

Junis första dokumenterade outfit. Enkelt och bekvämt!
 
 
Skinnjacka från Ellos, skjorta från Gina Tricot (ny!), jeans från DrDenim, väska från Michael Kors och skor från Primark. 

Whiter than white

Lite nytt blev det under min shoppingrunda förra helgen. Ett par vita DrDenim jeans och en vit assymestrisk kofta från Vila. Jeansen invigde jag idag tillsammans med en ny rosa skjorta.
Kika in senare för "dagens outfit" bilder!
Jeans (plenty modellen), 399kr
Kofta, 249kr
 

 

Morgonkaffe

Morgonstund har guld i mund, säger man ju (konstigt ordspråk för övrigt, vad betyder mund liksom?). Imorse stämde det dock, drack mitt morgonkaffe ute på balkongen och solen värmde fast klockan bara var halv nio på morgonen.
 
Känns som att det kommer bli en fin dag!
(supertajta jeans kanske inte var en hit dock..)
 

My dream

Någon dag så vill jag bo i en vindsvåning med en härlig takterass. Älskar känslan som snedtaken och balkarna ger, släng in vita gamla stenväggar och en öppen spis också så är det perfektion! Ge det fyra-fem år så kommer ni hitta mig i en pärla på söder med utsikt över takåsarna.
 
 
Alla bilder är tagna från bostäder som ligger ute på hemnet just nu!
 
 

Min kämpe

Igår sprang min älskade pojkvän sitt livs första marathon och han klarade det! 
Så himla häftigt. Idag är det dock mycket synd om honom så jag pysslar om hans ömmande knän och fötter så mycket och bra som jag kan. 
Nu ska jag gå och köpa Ben&Jerrys till min kämpe!

F.A.V

Har hittat ett nytt märke som jag verkligen gillar, nämligen FAV. Enkla och fina plagg i superhärlig kvalitet (har vart och klämt lite på koftan nedanför på Mathilde). Tröjan med vingar bak är också helt underbar!
 
 
Finns även att köpa på Nelly.