In my dreams

Det finns några märkesväskor som ligger mig extra kärt om hjärtat. Har vart på jakt efter den svarta Michael Kors väskan med guldiga detaljer ett tag nu men dessvärre är den slutsåld. NK ska dock få påfyllning när som helst så då slår jag nog till.
 
1. Michael Kors Hamilton
2. Alexander Wang Brenda
3. Louis Vuitton Noe
4. Mulberry Alexa 
 
Sedan skulle jag givetvis inte tacka nej till varken en Chanel eller en Birkin-bag, men hur mycket pengar jag ens har kommer jag aldrig ha samvete att köpa en väska för över 10,000kr. Nä, vid Alexan (ca 9500kr för den mindre modellen) går min smärtgräns... Och redan det är ju ganska sjukt. 10000kr för en väska. Är man modegalen så är man!
 

Too Faced till Bangerhead

Ett av mina favoritmärken när det kommer till smink finns nu att köpa hos Bangerhead.se.
Too Faced gör grymgrymgrymma ögonskuggor och förpackningarna går inte av för hackor de heller!
 
 
Just nu ger Bangerhead 20% på hela Too Faced sortimentet med koden 2FACED.
Detta gäller dock bara i 24h så skynda fynda.
Själv är jag sugen på detta lilla kit, men nä, jag håller i pengarna. Har en London resa på g och det kan ju vara skönt att inte gjort av med alla pengar på solpuder tills dess!

Let´s start over

Nyss hemkommen från en resa i Alperna kände jag hur det började klia i fingrarna och jag blev så sugen på att börja blogga igen. Sagt och gjort, här är min nya blogg (för sjuttioandra gången i ordningen ungefär men äh...) Så nu kör vi!
 
 
Vad tycker ni om designen förresten? Har pysslat ett tag och känner mig relativt nöjd nu :)