Honey I´m home

Nu är jag hemma efter en underbar helg i London. Känns...sådär, om jag ska vara ärlig. Hade gärna stannat i ett par dagar till! Shoppingen, herregud, säger jag bara. Helt fantastiskt. Jag kom hem med en liten dyrgrip som jag visar er sen.
 
 
Idag är jag supertrött och lite sjuk. Lukas är superförkyld så vi tänkte ha en film och mysdag, så bloggen kommer igång på riktigt igen imorgon!
 

London calling!

Imorgon åker vi! Åh, vad jag ser fram emot detta.
 
 
Det ska shoppas, ätas god mat, drickas öl och kollas på fotboll. Och bara... vara!
 
Om ni har några London tips får ni gärna dela med er!
 

Kokosolja

Ett av mina bästa skönhetstips är kokosolja. Går att använda till allt! Ja, mer eller mindre i alla fall.. Perfekt att ha som inpackning i håret, på huden efter duschen eller på torra läppar och nagelband. Dessutom luktar och smakar det fantastiskt. 
 
 
Man kan ju givetvis även använda det till bakning / stekning. Jag brukar alltid steka pannkakor i kokosolja och det blir supergott. Tänk dock på att oljan måste vara "virgin" pressad annar förlorar den både sin lukt och smak. 
 
Kokosolja finns ibland att köpa in vanlig mataffär, annars går det att klicka hem HÄR!
 
 

Stilsäkra bloggerskor

Det finns så fantastiskt många bloggerskor med otroligt snygga och inspirerande stilar. Jag tänkte därför införa en ny kategori, stilsäkra bloggerskor. Förhoppningsvis blir ni lika inspirerade som mig!
 
Först ut blir vackra Johannaeo! Det som jag gillar mest med hennes stil är att den känns så effortless men samtidigt lyxig. Denna stil försöker jag efterapa på jobbet, då jag måste vara lite mer representativ men fortfarande vill vara snygg såklart, haha. 
 

theBalm

Senaste tillskottet i sminklådan är detta solpuder från theBalm. Jag är lite av en solpudersjunkie då jag är blekare än ett spöke på vintern, och enligt mig passar jag betydligt bättre med lite färg i ansiktet.
 
Föll för den otroligt söta förpackingen:
 
 
Recension kommer!
 

Cute

Älskar det här mobilskalet som finns att klicka hem på The Bombshell
 
 
Blir nog ett köp när jag kommer hem från London. Men då måste jag nästan köpa nagellacket också och vara alldeles matchy matchy!
 

Rainboots

Mysigt väder Stockholm har idag. Känner nästan att det är dags att investera i ett par nya gummistövlar.
Är väldigt sugen på de från Michael Kors, eller ett par klassiska Hunter.
 
 
 
Från Zalando och Michael Kors.
 
Hoppas ni får en fin dag, regnet till trots!
 
 

Grattis bror!

Idag fyllde min stora lillebror hela 18år. Tänk vad tiden går, kommer fortfarande ihåg när mamma och pappa kom hem från BB med honom. Jag var den stoltaste storresyrran i hela världen, och det är jag nog fortfarande!
I alla fall, bloggen faller lite i skymundan då det har vart födelsedagsmiddag idag. Crepes på "A la crepes" blev det och oj, så gott det var!
 
 
 

Hunky

 
Finns kvar lite godbitar från HunkyDory på Nellys Rea. Gillar verkligen alla tre. Funderar på att beställa hem den stickade tröjan som känns som en perfekt vardagströja. 
 
Vad tycks?

Lovely

Enda sen jag såg bilden nedan har jag vart på jakt efter en liknande kjol och nu har jag äntligen hittat en! Kommer från Mango och kostade 299kr. Kap, kallar jag det!
 
 
Gillar att den går att använda på så många sätt, bara att dra upp den så blir det en klänning. Eller knyta upp sidorna så blir det som en assymetrisk topp. Ni kommer definitivt se den på många outfits i vår och sommar!
 

Bakisdag

Jaha, idag är jag inte på topp, men det var jag däremot igår. Riktigt trevlig kväll!
Har precis ätit en halv pizza och druckit massa cola, så börjar tack och lov må lite bättre nu. Ja, alkoholens baksidor... Inte så kul.
 
 
Tänker försöka ta mig ut i solen en stund nu. 
Bara sätta mig i parken precis utanför och läsa en bok. Inte allt för ansträngande!
 
 
 
 
 

My day so far

Tog en prommis över bron till söder och sen fortsatte jag av bara rena farten in till stan och Mango. När det är härligt väder som idag uppskatter jag verkligen min lilla lägenhet och dess läge!
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen. Är just nu i valet och kvalet om jag ska följa med på en fest ikväll eller stanna hemma och mysa...
 
Hoppas att ni också har haft en underbar vårdag ♥
 

Necklaces

Något som jag tycker är riktigt snyggt är att blanda flera tunna halsband i olika längder. Snyggast blir det om man bär det till en i övrigt enkel outfit, typ vit skjorta och ett par snyggt slitna jeans. 
 
 
Dessa halsband kommer från BikBok och Google. 
 
Härligt väder vi har idag!
Ska fixa lite brunch och sen ge mig ut i solen.
 

Rosie Huntington-Whiteley

Dagens stilikon får bli Rosie HW (som desutom är en av världens vackraste kvinnor om ni frågar mig).
 
 
Gillar att hennes stil känns ganska enkel och okomplicerad med mycket jeans och tröja. Och så gärna någon snygg accesoar på det! 

 
 

Todays wishoutfit... all H&M

 
Idag vill jag ha sommarvärme och korta slitna shorts.
Gick en vända på stan idag och letade efter blusen idag, men den varkar vara slutsåld i Stockholm. Buuhu, jag som så gärna vill ha! 
Hittade dock lite annat fint som ni får se sen!
 
Nu, middag! 
 
 

Rabattkod

Just nu får man 11% på Eleven (fram tills på söndag). Perfekt tycker jag eftersom jag planerat att göra en liten beställning därifrån. Om jag fick drömma skulle jag gärna vilja ha alla produkter nedan, men det tillåter inte riktigt min budget...
 

1. Mary-Lou Manizer Highlighter från the Balm
2. Guldig olja från Nuxe 
3. Läppglans från Buxom Lips 
4. Bronzer-kit från Too Faced
5. Parfym från Juicy Couture
 
 
 
 

Today

Bjuder på en detaljbild på dagens då det inte blev några bra bilder på hela outfiten.
 
Blus från Vila, Tröja från H&M, Halsband från BikBok.
 
Annars så säger jag God Natt nu! ♥
 
 

Om en vecka...

....befinner jag mig här, i LONDON!
Äntligen, säger jag bara. London är ju en sån där stad som man bara måste besöka och jag är ganska berest men av någon anledninhg har jag aldrig satt min fot i London (eller resten av England, för den delen).
 
 
Det ska bli så himla mysigt. Shopping, fotboll, bara promenera runt i staden.
Hoppas på härligt vårväder!
 
 

OH RAINY DAY

Tji fick jag som trodde att våren hade kommit. Vaknade upp till spöregn, inte så kul. Har trots vädret haft en bra och produktiv dag, älskar känslan av att verkligen prestera på jobbet!
 
Nu ska jag göra en sallad till maten (mozarellabakad falukorv).
See you later! 
 

Leather from H&M

Gillar att H&M har börjat göra lite "finare" saker, tillexempel Conscious Exclusive kollektionen, som visserligen var i dyraste laget. Något som däremot är prisvärt är accesoarerna nedan som alla är i skinn / mocka.
 
 
 
Personligen har jag kärat ner mig i den beige väskan. Dessvärre tror jag att det är en sådan väska som lätte blir smutsig... Men fin är den!

Oh sunny day

Har haft en mysig dag idag. Tänk vad mycket lite solljus kan göra! Min fina kollega Laura gick på mammaledighet idag så vi firade givetvis av henne med tårta. Jag vet inte om jag har nämnt det, men vi äter sinnessjukt mycket tårta på mitt jobb (alltid från Vetekatten, kan deras sortiment utantill by now). Men men, jag klagar inte. 
 
 
Hoppas ni har haft en fin dag ♥
 

RECENSION: Too Faced Sweet Indulgence

Dags för ännu en milslång recension på en Too Faced palett!

Fick hem denna godbit från Too Faced precis innan vi åkte till Alperna så jag har inte hunnit testa alla skuggor, men so far so good.

Detta set innehåller:

- 16 ögonskuggor

- 2 bronzers

- 2 rouger

- 1 highlight

- 1 fullsized shadow insurence

- 1 dubbeländad borste

- 3 "get the look cards"

Personligen är jag väldigt svag för Too Faceds sockersöta förpackningar, och det är inget undantag denna gång. Sweet induglence levereras i en plåtburk och består av två lager (ett med ögonskuggorna och ett med allt annat). Jag har sett på några recensioner att folk har ogillat förpackningen för att den är så stor och ja, den tar lite plats men det borde inte komma som någon överraskning eftersom man lätt kan ta reda på måtten innan man bestämmer sig för att köpa detta kit.

Om vi börjar med ögonskuggorna så innehåller detta set 16 st olika nyanser, vilka är:

  •  In the Buff (en vit matt nyans som fungerar bra som bas eller diskret highlighter)
  • Peach Fuzz (en ljust aprikos nyans med guldig glitter i som dessvärre är ganska dåligt pigmenterad)
  • Marshmallow (en skimrande cremevit nyans som är underbar till highlighting)
  • Lovey Dovey (en brun skimrade nyans med röda undertoner)
  • Copper Peony (en skimrande kopparfärgad skugga, väldigt bra pigmentrad och en unik nyans som verkligen ser ut som koppar!)
  • Teddy Bear (en matt ljust chokladfärgad nyans som bassar bra att ha i globlinjen och sudda ut andra skuggor med i kanterna)
  • Gum Drop (en skimrande tuggummirosa nyans som även har smååå glitterkorn i sig)
  • Malted Milk Ball (en skimrande ljust beigebrun nyans som passar bra till vardagssminkningar)
  • Satin Sheets (en ljust babyrosa skimrande skugga med guldiga undertoner)
  • Nice Steams! (en skimrande ljust grön skugga med gyllene undertoner)
  • Nice Ash (en skimrande mörk gråblå och mycket välpigmenterad nyans).
  • Cherry Cola (en burgyndy färgad unik nyans med små glitterkorn)
  • Honeymoon (en skimrande guldig skugga som drar lite åt det gröna hållet)
  • Pastille (en mörkgrön nyans med små glitterkorn i sig)
  • Cop a Teal (en skimrande mörkt turkos/blå skugga med bra pigmentering)
  • Black Sugar (en svart välpigmenterad skugga med små glitterkorn som inte överförs så bra till ögonlocket)

Som ni märker är de flesta skuggorna skimrande eller glittriga. Endast två nyanser (In the buff och Teddy Bear) är helt matta och personligen hade jag inte tackat nej till några fler matta skuggor. I övrigt så gillar jag verkligen bredden av nyanser, det finns både neutrala skuggor och några utropstecken i grönt, blått och koppar. Om jag får välja några favoriter så blir det nog Marshmallow, Malted Milk Balt och Cherry Cola.

Annars så tycker jag att konsistensen är mycket bra på nästan samtliga skuggor och likaså pigmenteringen. Den enda skuggan som inte är tillräckligt pigmenterad är Peach Fuzz. Några skuggor smular lite och ramlar ned under ögonen vid applicering men det är inget stort problem. I skuggorna med glitterkorn kan det hända att det faller ned lite under dagen men jag upplever inte det heller som något större problem. Om man använder Shadow Insurence under så sitter dem som berget hela dagen!

Swatches på skuggor:

Teddy Bear, Copper Peony, Peach Fuzz, In the Buff

Marshmallow, Lovey Dovey, Gum Drop, Malted Milk Ball

Pastille, Honeymoon, Nice Steams!, Satin Sheets 

Black Sugar, Cop A Teal, Cherry Cola, Nice Ash

 

På våningen under finner vi dessa produkter;

 

Shadow Inscurence

Absolut älskar denna produkt. Får ögonskuggorna att sitta som berget hela dagen. Känns behaglig och irriterar inte ögonlocken, dessutom är den dryg. Alla ni som har problem med ögonskugga som lägger dig i vecken eller trillar bort efter halva dagen, KÖP DENNA!

Borste

I detta set ingår det en dubbeländad borste som är exklusive för detta set. Borstar som följer med paletter brukar vanligvis inte vara något att hurra för. Denna borste är som sagt dubbeländad och har en skumgummisida och en borst-sida. Jag tycker att borsten är helt okej, skumgummi sidan använder jag aldrig men den andra sidan gör sitt jobb.

 

Bronzers

Här får man två halvmånsformade nyanser, Exclusive Bronzer och Sun Bunny Light. Exclusive bronzer är en mörkare version av Sun Bunny, och båda har en skimrande finish. Dessa bronzers är båda väldigt välpigmenterade, lättarbetade och smälter ihop fint med huden. Personligen hade jag dock föredragit om den ena vart helt matt.

Blushes

Även här får man två halvmånsformade nyanser, La Vie En Rose och Papa Don´t Peach. La Vie En Rosa är en kall rosa nyans med lite skimmer i. Tycker verkligen om denna då den fungerar utmärkt till min hudton och ger perfekt rosiga kinder.Papa Don´t Peach är persikofärgad och varm i nyansen. Även denna har en skimrande finish.

Båda dessa rouger är välpigmenterade och ”krämiga” i konsistensen och jag kan tänka mig att de är smickrande på nästan alla hudtoner.

Highlight

Candellight Glow heter highligtern som man får med. Candelight Glow är helt underbar guldigt skimrande produkt. Jag tycker verkligen att den ger ansiktet ett fräscht glow, men man får vara lite försiktig med hur mycket man applicerar. Jag brukar ha ytterst lite på kindbenen, näsryggen och precis under ögonbrynet.

Swatches på bronzers, rouge och highlight:

Exclusive bronzer, Sun bunny light, La Vie en Rose, Papa dont Peach, Candellight glow

Get the look cards

 

Allt som allt är detta kit svårt att motstå. Jag tycker att man får mycket för pengarna och jag tror att samtliga produkter kommer att komma till användning. Jag skulle dock säga att detta är ett kit för de med ljus – mellan hudton då både bronzers och rougerna är ganska ljusa.

Det enda minuset med etta kit är egentligen att några av skuggorna fäller, å andra sidan gör i stort sett alla skuggor (som jag har provat i alla fall) detta.

Jag vill så gärna ge en femma men med tanke på vad jag just skrev blir det ♥♥♥♥+ / ♥♥♥♥♥

Blev du sugen? Detta set finns bla att klicka hem på Eleven

(Jag vill poängtera att jag faktiskt har köpt detta set till fullpris, alltså ej ett sponsrat inlägg).

 

Food Inspiration?

Det känns som att jag har kört fast lite i matlagningen. Har ett tiotal recept som jag rullar runt på typ. Undrar därför om någon har några enkla och nyttiga recept att dela med sig av? Eller vet någon bra matblogg? Hit me!
 
 
Idag blir det i alla fall fisksoppa och bananpannakor till efterrätt. Mums!
 

affordable luxury

Nog med tråkigheter för idag.
 
Dagens tips får istället bli butiken Affordable Luxury, som håller till på Drottningsholmsvägen i Stockholm, men de har även en webbshop. Affordable Luxury säljer vintage / secondhand väskor och accesoarer från bla Louis Vuitton, Chanel, Hermès osv.
 
 
Jag har ännu inte köpt något härifrån men funderar på att införskaffa en Petit Noe från Louis Vuitton så fort de får in en!
 

När verkligheten tränger sig på

Det här är ingen djup blogg, jag vet det. Den är ytlig med en massa rosafluff, och det är så jag vill ha det.
 
Men ibland gör sig verligheten påmind på de allra mest fruktansvärda sätt. Jag kommer aldrig någonsin att förstå hur en människa kan anse att den har rätten att ta en annan männsikas liv. Mitt hjärta brister av att bara tänka på hur många ensamma barn det finns i världen. Hur många mödrar och fadrar som blir av med sina barn. Hur många som förlorar en bästa vän. Hur mångas liv som aldrig kommer bli detsamma igen.
 
Så idag går mina tankar till Boston, men också till alla andra som har förlorat någon.
 
Snälla, ta hand om varandra ♥
 
 
 
 

Lyxfrukost

Har verkligen fått en hang-up på bananpannkakor. Supergott och relativt nyttigt (ja, nyttigare än vanliga pannkakor i alla fall). Idag gick jag upp en kvart tidigare för att kunna unna mig en riktigt lyxfrukost!
 
 
Jag exprimenterar dock fortfarande med receptet för att få fram de godaste och mest lätthanterliga pannkakorna. Mina går söder 90% av gångerna, men det går ju att äta ändå. Själva grunden är i alla fall mixad banan, ägg och kesella. Sen har jag provat att blanda i vatten, proteinpulver, mjölk, kokos osv... Ja, inte allt på en och samma gång då. 
 
Aja, try it! Och meddela mig om ni hittar det perfekta receptet.
 

Light Version

Körde på en vardagsversion av denna sminkning i helgen.
Blev ganska nöjd med resultatet, bilderna gör dock inte sminkningen rättvisa, färgen på läpparna är betydligt starkare. Använde Jelly pong pongs chubbystick som jag fick med i förra månadens Glossybox
 
 
Nu är det time for bed.
Sov gott ♥

Windy

Så här ser jag ut idag i ett regnigt Stockholm. Vädret ger verkligen ingen inspiration.. Jag vill ju ha skinnjacka och ballerinas och ljusa färger!
 
Jacka från Lindex, Tröja från Bikbok, Sjal från Egypten, Byxor från H&M, Gummistövlar från Viking. Har fått hjärnsläpp och kommer inte ihåg vart väskan kommer ifrån (jag orkar inte gå till hallen och kolla på etiktten heller...)
 
Lukas och jag har precis vart och storhandlat. Det är så härligt med ett välfyllt kylskåp! Nu blir det pasta med kräftstjärtar. 

Hate it or love it?

Espadrillosarna från Chanel har ju blivit väldigt omtalade (eller kanske snarare ombloggade) och jag måste erkänna att jag tyckte att de var fruktansvärt fula första gången jag såg dem. Då hade jag dock endast sett dessa "färgglada" (som fortfarande inte faller mig i smaken). Sedan började det dyka upp bilder på svarta, grå och vita och då blev det ju genast bättre (nej, jag är inte så färgglad av mig även om jag ger det ett försök då och då).
 
 
Så nu måste jag faktiskt säga; Love it!
 

Sweet Indulgence

Beställde denna söta box från Eleven för några veckor sedan. Nu har jag hunnit testa den ordentligt så ikväll eller imorgon kommer en recension upp!
 
 
Too Faced är verkligen ett av mina favoritmärken. Dels för att förpacknigarna skapar galna cravings och dels för att kvaliteten är riktigt bra.
 
Vi hörs efter jobbet!
 

Morning news

Som ni säkert redan har hört så kommer Mary-Kate och Ashley Olsen att designa en kollektion för BikBok till hösten.
 
Så här står det på BikBoks hemsida:
"The collaboration includes three collections available during fall season 2013. The collections are based from Mary-Kate and Ashley’s inspiration and views on current trends, with the Scandinavian It-girl in mind."
 
 
Och vad säger jag då? Jo, jag säger att jag verkligen ser fram emot detta. Kommer ihåg för några år sedan när ALLA ville ha deras boho-stil. Nu har väl intresset svalnat något, men designa kan de ju... Checka bara in deras egna märke, The Row, så ser ni!
 

g'night

Har inte haft mycket tid med bloggen denna helg. Nästa vecka kommer det dock en massa roliga inlägg så stay tuned!
 
 
Hoppas ni får en skön söndagskväll och att imorn bjuder på lite härligt vårväder!
 

Söndags önskningar

Just nu trånar jag lite extra efter dessa saker:
 
 
En Longchamp väska i stor modell med plats för gymkläder mm. En pälsväst att ha över skinnjackan efter vårvärmen vägrar infinna sig. En klocka i roseguld från Michel Kors.
 
För övrigt har jag haft en alldeles underbar helg! Hoppas att ni också har haft det ♥

Stylish

Dagens stilikon är utan tvekan Ashley Madekwe, som bloggar HÄR. Fantastisk snygg och avslappnad stil. Brukar ofta gå in på hennes blogg när jag behöver en dos inspiration. Dessutom är hon med i ett av mina favoritprogram, Revenge!
 
 
Nu blir det städning och bananpannkakor här!
 
 
 

Beauty

 
Tycker att denna sminkning är riktigt fin. Önskar verkligen att jag var lite mer skillad med eyeliner, när jag försöker mig på liknande sminkningar blir det bara...kladdigt. 
 
 
Kanske vågar prova mig på detta imorgon dock. Ni får se bildbevis då!
 
 

Idag

Såhär gick jag klädd idag. Kände mig lite vårig! Allt som saknas är bara vårvädret...

 
Blus från Odd Molly, Kofta från Hunkydory, Byxor från Zara, Skor från Skopunkten.
 

Leo

Något som jag tycker är riktigt snyggt är leopard loafers. Fint att matcha till en enkel jeans-och-skjorta outfit!
 
 
Dessa kommer från Lindex och Bubbelroom och är riktiga bra budgetkap. 
 
För övrigt är jag inte på topp idag. Huvudvärk och illamående så bloggen kommer inte prioriteras.
Det kommer dock upp en "dagens outfit" ,som det så fint heter, senare!
 
 

I wish..

Satte ihop en outfit på hur jag skulle matcha ett av skärpen i detta inlägg. Fräscht och vårigt med en liten färgklick!
 
 
Blus från Hunkydory, byxor från H&M, skärp från SDLR, väska från Michael Kors och skor från Zara.
 
Och med detta säger jag God Natt!
 
 

SDLR

Dessa bälten från Saddler är fantastiskt snygga. Är så sugen på det tan-färgade. Tänk till vita jeans och en ljus blus.
 
 
Alla bälten ovan är i äkta läder och kostar därefter, mellan 349kr - 699kr. Men det kanske det är värt? Hmm, tåls att tänka på. 
 
(Ni som inte behöver någon betänketid utan vill klicka hem direkt kan gå in HÄR)
 
 

Jacket

Blir mycket shopping nu märker jag, haha. Men jag måste bara visa min jacka som jag är så fruktansvärt nöjd med. Velade först fram och tillbaka i några dagar innan jag väl köpte den, vilket jag inte ångrar en sekund nu.
 
 
Den finns på Lindex och kostar 499kr om jag inte minns fel. Perfekt nu när vädergudarna inte riktigt kan bestämma sig om det ska bli vår eller ej ;)
 
 

Pimp my MAC

Såg idag Apple har massa fina Michael Kors produkter till iPhone och Mac datorer.
Själv vill jag hemskt gärna ha den bruna mobilväskan!
 
 
Nu - back to work!
 
 

Lite nytt

Beställde detta från H&M för ett tag sedan och fick hem paketet här om dagen. Har som vision att matcha västen med en vit v-ringad stickad tröja och ett par tajta jeans till a la Kenza.
 
Jeansen är grymma. Sitter verkligen som en smäck och jag älskar bootcut-modellen.
 
 
Är så nöjd med mina vårfynd!

VS ♡

Var inne på Victoria´s Secrets nya butik på Arlanda en snabbis igår. Men jag höll i plånboken och sparar mig till LONDON! Bara lite drygt två och en halv vecka kvar nu, äntligen ska jag få åka till denna stad som jag har drömt om så länge. 
 
Det kommer lätt bli en bikini från VS där i alla fall. Titta så mycket snyggt!
 
 
Victoria´s Secrets
 
 
 
 

In her shoes

Gick in på Skopunkten för att hitta några billiga slit-och-släng ballerinas till våren och kom ut med...detta.

 
Är hur som helst grymt nöjd. Dessutom är det fortfarande för kallt för ballerinas! Totalt gick det på 500kr. Bra, tycker jag. De svarta är dessutom ganska lika dessa från Jeffrey Campbell som jag har trånat lite efter och de beiga kommer bli perfekta till ett par jeansshorts. Åhh, längtar!
 
 

Night time

Nu jäklar ska det sovas. Underbart stor och fluffig vit hotellsäng, lagom trafikerad väg utanför (tycker att det är så mysigt att höra ljud utifrån gatan när jag sover, haha). 
 
 
Imorgon blir det hotellfrukost! Längtar redan...
 
Kisses 

Dagens vackra

 
Dagens tips är defitivt denna klänning från Ida Sjöstedt som var så otroligt omtalad för ett tag sedan. Nu finns den inne hos Nelly igen i alla storlekar. Om jag tog studenten igår skulle jag lätt göra det i denna klänning. Fantastiskt vacker!
 
 
 

F*ck

 
Har haft en riktigt skitdag. Verkligen ALLT har gått fel. Vet inte hur många gånger jag fick imupulsen att bara lägga mig ner på golvet och gråta. Men det skulle inte hjälpa någon, allra minst mig själv...
 
Nu har jag i alla fall kommit till hotellet och bäddat ner mig i sängen. Andas ut och gå vidare, imorgon blir en bättre dag!
                        
                              
                           

Reccension: Too Faced Love Sweet Love

Hämtade ut mitt kit från Too Faced för någon vecka sedan och har nu hunnit testa det tillräckligt mycket för att ge en liten (eller ja.. inte så liten visade det sig) reccension. 
 
Produkterna som detta kit innehåller är:
 
Allt levereras i ett paket som är sååå sött!
 
Och produkterna ligger i denna neccesär (som är så ful att den blir snygg, haha).
 
Den första produkten som jag kommer ta upp är Too Faced Primed & Poreless Face Primer. Egentligen ska man få en mindre verison men på grund av ett misstag från Elevens sida så fick jag den i fullsize som kompensation. Bara att tacka och ta emot! Till primern då; jag har aldrig använt primer förut och inte direkt känt något behov av det, men jag gillar denna produkt! Den gör huden väldigt len och foundation, bronzers osv sitter som berget hela dagen!
 
En av mina favoriter är, lite otippat, Too Faced Anti Crease Eye Shadow Primer. Trodde inte att denna produkt skulle göra någon större skillnad men den får verkligen ögonskuggorna att sitta som berget. Dessutom är den väldigt dryg, man behöver bara pyttelite, annars kan ögonlocken bli lite "silikoniga". Hur som helst, tummen upp!
 
Näst på tur är Too Faced LashGasm Mascara och ögonpennan. Mascaran gillar jag helt okej. Precis när man har applicerat den ser ögonfransarna fantastiska ut, men efter någon timme har effekten försvunnit lite. Ögonpennan är dock grym, den är vattenfast så den sitter verkligen bra och smetar inte ut sig. 
 
När det kommer till borsten så är handtaget lite plastigt, men annars är den helt fantastiskt mjuk och söt!
 
Till själva "boken" då; den innehåller som sagt sex ögonskuggor, två rouger och två läppglans. Den har även en spegel och instruktioner till en dag-look och en kvälls-look vilket är ganska kul!
 
Om vi börjar med ögonskuggorna så måste jag bara säga wow! Har hört mycket bra om Too Faced´s ögonskuggor och det stämmer verkligen! Pigmenteringen är väldigt bra, dom "fäller" inte och sitter där dom ska hela dagen (med undantag av Burnt Sugar).
 
Skuggorna som man får heter:
  • Vanilla sugar (en ljus och lite skimrig nyans som fungerar bra som highlighter under ögonbrynen osv)
  • Mocha Ice (underbar ljusbrun metallisk skugga, min favorit!)
  • Ganache (en matt brun skugga med bra pigmentering)
  • Strawberry Cream (en ljusrosa skimmrande skugga, väldigt romantisk men lite mindre pigmenterad)
  • Burnt Sugar (en mörkare variant av Mocha Ice, tyvärr ganska dåligt pigmenterad och svårjobbad) 
  • Licorice Glitz (en skimrande svart / mörkgrå skugga med lite glitter i)
Har försökt att ta några swatches här (tyvärr var ljuset lite dåligt):
 
Rougerna heter Pink Caramel och Lollipop. Pink Caramel är lite mer åt bronzer hållet och innehåller lite skimmer. Lollipop är en rosa ganska krämig nyans. Precis som med ögonskuggorna så är pigmenteringen bra! 
 
När det kommer till läppglanserna så tycker jag att dom känns ganska överflödiga och jag gillar egentligen inte när man blandar skuggor och läppglans i samma bok eftersom det lätt blir kladdigt. Men nyanserna (Rasberry Truffle och Bubble Gum) är det absolut inget fel på!
 
Swatches på rouge och läppglans:
 
And thats it! För att summera det kort; man får mycket för pengarna! Otroligt söta produkter som alla (med undantag av mascaran) har blivit nya favoriter. Perfekt som en present eller om man bara vill unna sig lite lyx! Alla Too Faced produkter andas verkligen lyx och kvalitet! Dessutom är detta kit helt perfekt att resa med. Det enda minuset är egentligen att man har blandat läppglans tillsammans med skuggor (kladdvarning som sagt), samt att Burnt Sugar inte rikigt håller måttet.  
 
Kitet kostar ungefär 450kr beroende på vart man köper det (jag köpte från Eleven för 449kr). 
 
Betyg: ♥♥♥♥ / ♥♥♥♥♥

Sunday

 
Idag har vart en typisk fixar-dag. Jag har städat, handlat, bokat hotelll och flyg tills imorgon (jobb i Oslo igen) och nu sitter jag med en stor fruktsallad och kollar på tv. För en gångs skull har jag ingen söndagsångest. Ett långt samtal med min fina vän Sofia i Uppsala har jag också hunnit med ♥
 
På tal om annat, jag beställde hem detta kitt från mitt favoritsminkmärke Too Faced för några veckor sedan, så senare ikväll kommer det upp en recension! 
Stay tuned!
 
 

Glossy Glossy

 
Idag hämtade jag ut min andra Glossybox. 
 
 
Jag fick följande produkter i min:
  • Smile Lab - Tandblekning som ska bli superkul att testa. Hoppas det funkar!
  • Da Vinci Cosmetics - En ljusrosa mineralögonskugga. Inte riktigt min färg, men själva produkten verkar grym!
  • Garnier Skin Naturals - Sminkborttagning. Prefekt! Min har just tagit slut.
  • The Body Shop - Vitamin E dag och nattkräm. Ska bli spännande att testa, hoppas att de blir nya favoriter!
  • Jelly Pong Pong - Återfuktande läppfärg på penna. Inte riktigt min färg igen, men bra produkt ändå.
 
Är riktigt nöjd med denna box. Tror att allt, utom kanske ögonskuggan, kommer att bli använt!
Såg dock på Kenzas blogg att hennes box var nitad, tyvärr verkade inte vi vanliga dödliga få samma vilket var lite tråkigt. Aja, väldigt kul att testa på Glossybox i alla fall, tycker jag!
 
Att prenumerera på Glossybox kostar 139kr i månaden och ni signar upp er här
 

Silver Linings Playbook

 
Filmen igår då? Jo, den var bra men lite långsam. Hysteriskt rolig på sina ställen och ganska gripande. Jennifer Lawrence och Bradley Copper gjorde både två fantastiska rollprestationen. Det känder äkta på något sätt, trots att det var så skruvat. Jag rekommenderar absolut denna film! Skönt att ibland komma ifrån den klassiska Hollywood romcomen där allt är rosenrött och strålande hela tiden. 
 
 
 
Sen måste jag bara stämma in i kören för lovord till Jennifer Lawrence. Hon är fantastisk. Inte bara snygg, utan liksom.. fängslande. Och otroligt talangfull. Girl crush?
 
 

Hunkydory Japan Knit

För ett par dagar sedan fick jag med mig denna kofta hem:
 
 
Jag gillar den fantastiskt mycket. Dock är jag otroligt förvirrad över knäppningen, haha. Men det löser sig och jag fick en fin demonstration av tjejen i kassan på Mathilde.
 
Tror att denna kommer bli en favorit i vår / sommar. Dessutom passar den så otroligt bra med min Odd Molly blus!

Today´s

 
Idag bär jag Jacka från Lindex, Tröja från Hunky Dory, Linne från Zara, Halsduk från H&M, Väska från H&M, Jeans från Cubus och slutligen skor från Skopukten. Både jackan, tröjan och skorna är nya så ni får se bättre bilder sen!
 
 
Kvällens planer är middag och bio med Sara. Ska äntligen få se "Silver Linings Playbook", eller "Du gör mig galen" som en översättare med en mindre bra dag på jobbet översatte titeln till. 
 
 

Kärlek...

…finns inget bättre ord för Hunky Dorys vårkollektion!

Det är så fräscht med helvitt på våren och sommaren. Skulle lätt ha köpt på mig hela kollektionen om det inte hade kostat en del. Ett eller två plagg kanske det blir i alla fall!

 

Some inspo

Har nu kommit hem från Norge och hunnit få i mig en Hawaii-burgare (gott) samt kollat på Let´s Dance. Känner mig rätt slut så det blir nog till att joina min trötta pojkvän i sängen.
 
 
Bjuder på lite vårig inspiartion först!
 
Sweet dreams!
 
 
 

Exotic Boho

Det har ju bloggats en del om denna kollektion från H&M som nyligen släpptes i webbshopen. 
Jag tycker dock att den är så pass fin att den förtjänar ännu lite mer uppmärksamhet.
Personligen är jag lite extra intresserad av jeansen och blusen (har vart på jakt efter en blus i denna stil. Helst vill jag ha HunkyDorys, men vi får se vad ekonomin vill..) Collagetröjan ser ju inte helt fel ut den heller!
 
You like?
 
 

Fly away with me

Just kommit fram till det norska kontoret. Trött som bara den. Och hungrig. Och gnällig. Så vi hörs sen!

Finns det något bättre än dagens första kopp kaffe?

ODD MOLLY REMIX

Det var givetvis en Odd Molly blus som dolde sig i påsen. Den är så otroligt söt, fin och fantastisk på alla sätt och vis. Åh vad jag längtar till sommaren nu då den kan matchas med slitna jeansshort och (förhoppningsvis) brunbrända ben!
 
Sorry för taskiga iPhone bilder. Det var så dåligt ljus inne så det blev inte bra hur jag ens gjorde. Men ja, ni ser ju vad det föreställer i alla fall!
 
Nu måste jag packa lite. Det blir en sista-minuten tripp till Oslo imorgon, dock inget nöje utan bara hard work work. Men mycket tid för bloggen på hotellet sen i alla fall! Och traktamente!
 
 

L as in Love

Måste bara visa detta fina armband och halsband som jag sprang på för någon månad sedan. Det första jag gjorde var givetvis att tappa bort armbandet men nu har det dykt upp igen! Wieee 
 
Visst är det fint? 
Är inne i en period då jag föredrar mindre och diskretare smycken istället för alla stora statement-halsband.
 

Make-up

Så här ser jag ut idag. Slarvig tofs och eyeliner!

Lindex Holly & Whyte

 
 
Lindex har en superfin kollektion just nu som heter Holly & Whyte. Så fort våren börjar komma så blir jag sugen på randigt, vita skjortor och sailorstilen, haha.. Denna kollektion föll mig därför, inte helt otippat, i smaken!

Lycka i en påse ♡

Fick med mig en påse från Mathilde idag. Butiken vid PK huset är smockat med fina saker och personalen där är grymt trevlig!
Med tanke på inlägget nedan kanske nu förstår vad jag köpte?!

ODD MOLLY

 
Har bestämt att ett Odd Molly plagg ska få flytta in hos mig. Har länge försökt stå emot Odd Molly-trenden och för det mesta är det inte så svårt eftersom 90% av plaggen inte är min stil alls... men de 10% som är det Oj Oj Oj!
 
Denna blus är så oerhört fin och lättburen. Frågan är bara i vilken färg? 
(Det lutar år vitt men är inte även den ljusblå väldigt söt?) (Nu vill jag ha båda..) (Jobbigt)
 
Får se vad jag kommer hem med efter jobbet!
 

Bracelets and Watches

Något som jag tycker är grymt snyggt är att mixa flera olika armband. Släng gärna in en klocka också! Dessvärre tycker jag 1. att det är ganska obekvämt med saker runt armleden och 2. mina handleder och händer är så smala att det mesta trillar av. Men om man bortser från det så är det grymt!
 
Armbanden ovan finns att hitta på Nelly, förutom drömmen från Hermes såklart. Klockan är från Michael Kors och finns även den att köpa på Nelly.
 
Nu en dusch, middag och mys med pojkvän!
 
 
 
 

New jeans

Köpte dessa jeans för någon vecka sedan. Har vart på jakt efter ett par ljusa slitna jeans ett tag men inte hittat några som uppfyllt alla krav. Dessa kommer från Cubus och kostar 500kr, om jag inte minns fel.
Dessvärre är de liiiite för tighta så jag har gått omkring som en stoppad korv i lägenheten och försökt töja ut dem . Lukas anser att jag är en idot som köper för små jeans, men detta är inte mitt första jeansköp så jag vet ju att förr eller senare så kommer de att töja ut sig. Bara att stå ut ett par dagar till så kommer jag ha de perfekta vårjeansen sen!
 

1a april

Oj vad tiden går snabbt, redan första april. Men jag klagar inte, är trött på vinter-helvetet nu.
 
Idag har jag och Lukas en produktiv dag. Sökt till högskolan har vi gjort (fick en nervös klump i magen - hoppas att jag kommer in på den utbildningen som jag vill!). Nu ska vi snart gå till SATS och skaffa gymkort där. Så det kommer ju att svida lite i plånboken men det ska bli grymt skönt att komma igång med träningen igen. Och Lukas ska ju springa maraton i juni så han börjar väl känna pressen nu, haha ♥
 
Bjuder på lite måndagsmusik med Rihanna och Mikkey Ekko. Fantastiskt bra låt!